Υλικά
1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο
1/2 φλιτζάνι καφέ ρύζι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια, φρέσκα
1 ματσάκι άνηθος
1 ξερό κρεμμύδι
100 γρ. κουκουνάρι
τα συκωτάκια της γαλοπούλας
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια (ξερό και φρέσκα) μαζί με τον κιμά και τα συκωτάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε 20-30 λεπτά να ψηθεί λίγο.
Στο τέλος ρίχνουμε το ρύζι, κουκουνάρι και τον άνηθο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Γεμίζουμε και ράβουμε τη γαλοπούλα και αν περισσέψει γέμιση τη ρίχνουμε στις πατάτες στο ταψί.