Υλικά
1 κότσι μοσχαρίσιο
1 ½ κ. περίπου, κομμένο σε μερίδες με το κόκκαλο
1 μπουκάλι μπύρα
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
μερικά κλωνιά θυμάρι
ξύσμα από 2 λεμόνια
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 κ.σ. πάπρικα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αποβραδίς ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε γάστρα και μαρινάρουμε το κρέας στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα, το ψήνουμε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο και αφού έχουμε φέρει τη γάστρα με το περιεχόμενό της σε θερμοκρασία δωματίου, στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.
Ξεσκεπάζουμε τη γάστρα ,ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ακόμη ώρα περίπου, γυρίζοντας το κρέας συχνά και περιχύνοντάς το με τα υγρά της γάστρας.