Υλικά
5 χοντρές φέτες τυρί φέτα
3 φέτες τυρί κασέρι
2 ώριμες ντομάτες
4 γλυκές πιπεριές
2 καυτερές πιπεριές
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
1 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα πήλινο ή πυρέξ σκεύος, απλώνουμε κόβοντας φετούλες τη μια ντομάτα και τις δύο γλυκιές πιπεριές.
Στο κέντρο (χωρίς να τις κόψουμε) βάζουμε τις καυτερές πιπεριές.
Από πάνω βάζουμε τη φέτα, το κασέρι και σε όλη την επιφάνεια τις φέτες από τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές που μας έχουν μείνει.
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ψήνουμε το μπουγιουρντί μας σε δυνατό φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.