Υλικά
2 πατάτες μεγάλες
1/2 κιλό άσπρα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 λουκάνικο χωριάτικο μεγάλο
λίγο μαϊντανό
1 πιπεριά
λάδι
1 κρασοπότηρο κρασί
χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα άσπρα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μπουκιές μαζί με τις πατάτες, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο, το λεμόνι, το λουκάνικο και τον μαϊντανό.
Τοποθετούμε σε ταψί και περιχύνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
Ρίχνουμε λίγο ακόμα μαϊντανό και από πάνω το λαδάκι.
Βάζουμε για μισή ώρα στο φούρνο μόνο από κάτω στους 200 βαθμούς.
Και άλλη μισή ώρα στους 170 πάνω κάτω.