Υλικά
500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
3 πιπεριές μεγάλες πράσινες
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
2 φύλλα δάφνης
πάπρικα γλυκιά
1 συσκευασία κονκασέ ντομάτας
1/2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα σε μέτριες ροδέλες.
Κόβουμε και τις πιπεριές σε τετράγωνα.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε ελαφρά τα λουκάνικα και τις πιπεριές.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, την πάπρικα και τη δάφνη, προσθέτουμε ελάχιστο νερό και βράζουμε ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά και να μαλακώσουν τα λουκάνικα και οι πιπεριές, και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.