Υλικά
1 1/2 κιλό αρνί σε μερίδες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 φρέσκα κρεμμύδια
20-25 κολοκυθάκια μικρά, τρυφερά ολόκληρα
1 κούπα φρέσκια ντομάτα σε κύβους
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια ολόκληρα ελαφρά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι και τα γυρνάμε για λίγο ενώ στην συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας το οποίο γυρνάμε και αυτό μέχρι να ροδίσει.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βγάλει όλα τα υγρά του και να ψηθεί.
Αν το αφήσουμε έτσι δεν θα χρειαστεί να βάλουμε καθόλου νερό.
Όταν ψηθεί το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα, βάζουμε τα κολοκύθια και από πάνω ξαναβάζουμε το κρέας, αφήνουμε να ψηθούν τα κολοκύθια και τέλος ρίχνουμε τη ντομάτα την οποία αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά.
Το πιπέρι το ρίχνουμε στο τέλος.