Υλικά
10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
10 φέτες κασέρι
100 γρ. παστουρμά ψιλοκομμένο
3 αυγά χτυπημένα με 2 κ.σ. λάδι
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Με ένα πλάστη πιέζουμε τη φέτα του ψωμιού να πλατύνει.
Βάζουμε μια φέτα κασέρι πάνω σε κάθε φέτα ψωμί.
Το κασέρι να είναι πιο μικρό από το ψωμί. Τοποθετούμε στο κέντρο μερικά κομμάτια παστουρμά και τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό.
Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Βουτάμε τις φλογέρες στο μείγμα του αυγού και μετά στη φρυγανιά.
Μόλις ετοιμαστούν όλα, τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη.
Τα τηγανίζουμε όπως είναι παγωμένα σε καυτό λάδι για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.