Υλικά
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. αλάτι
1/4 κούπα γλυκό κρασί λευκό
χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σκουπίζουμε και κόβουμε τα μεγάλα μανιτάρια σε κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το κύμινο και το αλάτι ανακατεύοντας.
Ρίχνουμε μέσα τα φρέσκα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 5-6 λεπτά.
Ρίχνουμετο κρασί ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10- 15 λεπτά.