Υλικά
3 μπούτια γαλοπούλας
7 πατάτες
2 καρότα
1 κολοκυθάκι
1/3 ποτηριού ελαιόλαδο
2 κουταλάκια πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
3 κ.γ. μουστάρδα
3 κουταλάκια μέλι
2 κ.σ. κόρν φλάουρ
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μπούτια και τα βάζουμε στη γάστρα.
Τα περνάμε με το μέλι, τη μουστάρδα, την πάπρικα, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι.
Κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και το κολοκυθάκι και τα βάζουμε και αυτά στη γάστρα.
Τα ανακατεύουμε και αυτά όλα μαζί με τα ζουμιά από το κρέας και το λάδι.
Τέλος ρίχνουμε και το νερό και αφήνουμε να ψηθούν με κλειστό το καπάκι για 1 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς.
Κατόπιν αδειάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ζουμί που περίσσεψε και μόνο 5 κουταλιές από αυτό παίρνουμε και ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι με το κορν φλάουρ και έπειτα το ρίχνουμε στο ζουμί που βράζει.
Σε 4-5 λεπτά έχει δέσει και το σβήνουμε.
Σερβίρουμε το φαγητό με τη δεμένη και νοστιμότατη σάλτσα.