Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
τυρί για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το τρίβουμε.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και όταν κάψει προσθέτουμε σε αυτό το κρεμμύδι.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για λίγο, ώστε να καραμελώσει, και προσθέτουμε 2 1/2 λίτρα νερό και λίγο αλάτι.
Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε στη φωτιά έως ότου μαλακώσουν αλλά δεν βράσουν τελείως.
Σβήνουμε το μάτι και τα αφήνουμε έως ότου απορροφήσουν τη μεγαλύτερη ποσότητα του νερού.
Τα σερβίρουμε ζεστά, χωρίς να τα σουρώσουμε, πασπαλισμένα με τυρί.