Υλικά
7-8 κ.σ. λάδι
4 φύλλα κρούστας
1 κούπα φέτα τριμμένη
1 κούπα κίτρινο τυρί
2 κ.σ. γιαούρτι
φρέσκο δυόσμο
λίγη φρ. ρίγανη
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι μας και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε τη φέτα με το κίτρινο τυρί, το γιαούρτι και το πιπέρι.
Βάζουμε τα δύο φύλλα στο τηγάνι μας σουρωτά ώστε να καλύψουν όλον τον πάτο του τηγανιού.
Ρίχνουμε το μείγμα των τυριών πάνω στα φύλλα και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας.
Σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα καλά, ώστε να καλύψουμε όλη την κάτω επιφάνεια της πίτας και τα τυριά και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Περιμένουμε να ψηθεί από τη μια πλευρά και την γυρίζουμε μετά από την άλλη με τη βοήθεια ενός πιάτου.
Ρίχνουμε και λίγο ακόμα λάδι στο τηγάνι πριν το βάλουμε από την άλλη πλευρά και την ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Την τρυπάμε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία προκειμένου να ψηθεί πιο γρήγορα.
Φροντίζουμε να ροδοψηθεί και από τις 2 πλευρές.