Υλικά
κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, έτοιμες σε βαζάκι
250 γρ. φέτα
1 φλυντζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
ρίγανη
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα βαζάκι με πιπεριές (συνήθως 5-7 τεμάχια το κάθε βαζάκι).
Το ανοίγουμε και βάζουμε τις πιπεριές σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν μέχρι να ετοιμάσουμε το μίγμα.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Το αφήνουμε τόσο όσο να μαλακώσει-όχι να πάρει χρώμα.
Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίχνουμε με σειρά τον πελτέ, την φέτα (την οποία έχουμε θρυμματίσει προηγουμένως ή λιώσει με πιρούνι) και τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι ώστε να γίνει ομοιόμορφη η γέμιση.
Παίρνουμε τις πιπεριές και με την βοήθεια ενός κουταλιού τις γεμίζουμε.
Τις βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν και να σφίξουν και έτοιμες για σερβίρισμα.