Υλικά
1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό ή άλλο παρόμοιο ζυμαρικό
150 γρ. λιωμένο βούτυρο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι
250 γρ.κασέρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε.
Προσθέτουμε το μισό κεφαλοτύρι, το πιπέρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το 1/3 από το μακαρονάκι σε βουτυρωμένο ταψί.
Προσθέτουμε το μισό κασέρι κομμένο σε κύβους.
Συνεχίζουμε με δεύτερη στρώση μακαρονάκι, μίαδεύτερη κασέρι, μια τελευταία στρώση μακαρονάκι.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και σκορπίζουμε στην επιφάνεια μερικά κομματάκια βούτυρο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, περίπου 15 λεπτά.