Υλικά
1 κιλό ασπρομανίταρα
1/3 κούπας λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
φέτα (τριμμένη)
άνηθο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε ελαφρά τα φρέσκα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.
Στη φάση αυτή προσθέτουμε τη φέτα και τον άνηθο και βάζουμε στο φούρνο για λίγο λεπτά έως ότου λιώσει η φέτα.