Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
4 φλιτζ. ψιλοκομμένο ψαχνό από βρασμένο κοτόπουλο
2 πράσα
1 ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουτ. της σούπας βούτυρο
4 κουτ. της σούπας αλεύρι
1 φλιτζ. γάλα
1 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
2 αυγά
3 κουτ. της σούπας γαλέτα
λιωμένο βούτυρο για το φύλλο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και τρίβουμε το σκόρδο.
Το σοτάρουμε με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν, ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα.
Αφήνουμε το μείγμα για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ψαχνό του κοτόπουλου, το τυρί, την γαλέτα, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Φτιάχνουμε σε τρίγωνα τις κοτόπιτες στο ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.