Υλικά
1 πακέτο φιλέτα κοτόπουλου
3 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές κέρατα
3 πιπεριές Φλωρίνης
λίγη κάπαρη (προαιρετικά)
λίγες πράσινες ελιές μεγάλες καθαρισμένες
2-3 λιαστές ντομάτες
4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
λίγα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
3/4 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι μαύρο
πάπρικα
θυμάρι
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου τα σκουπίζουμε και το αλατοπιπερώνουμε.
Σοτάρουμε σε καυτό λάδι τα φιλέτα, τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και τις σοτάρουμε στο λάδι του κοτόπουλου με τα κρεμμύδια τα σκόρδα και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα φιλέτα, αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε όλα μαζί για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια.
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15-20 λεπτά χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.
Προς το τέλος προσθέτουμε τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, το θυμάρι και την κάπαρη και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.