Υλικά
2 φλιτζ. τσαγιού λάχανο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
15 φλιτζ. τσαγιού νερό
1/2 κουταλιά άνηθο
1/2 φλυτζ. βούτυρο
λουκανικάκια
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο νερό να βράσει και ζεματάτε το λάχανο.
Βγάζουμε το λάχανο.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το νερό, και αφού βράσει προσθέτουμε τον άνηθο, το λάχανο, τα λουκάνικα, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου.
Σερβίρεται ζεστή.