Υλικά
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 πακετάκι αποξηραμένα μανιτάρια
2-3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
½ φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι κρασί λευκό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια με ζεστό νερό για 30’ και τα στραγγίζουμε κρατώντας ½ ποτήρι από το νερό τους.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το σκόρδο και το αφήνουμε να πάρει άρωμα το λάδι έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια (φρέσκα και αποξηραμένα ).
Μετά από 5’ ρίχνουμε το κρασί και το νερό από τα αποξηραμένα μανιτάρια, χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας και το αφήνουμε για 15’.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια και όταν είναι έτοιμα με μια πιρούνα (δεν τα στραγγίζουμε) τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια.
Ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοκομμένο πιπέρι.