Υλικά
1 μεγάλη μελιτζάνα
1 μεγάλη πατάτα
3 κολοκύθια μέτρια
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 αυγά
δυόσμο
μαϊντανό
2-3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
1/2 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
3 κουταλιές λάδι
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
πιπέρι
αλάτι
2 κουταλιές φρυγανιά για το πασπάλισμα του ταψιού
1-2 κουταλιές λάδι για να αλείψουμε το ταψί
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο ρεντέ του κρεμμυδιού όλα τα λαχανικά.
Το κολοκύθι το στύβουμε, να βγάλει τα υγρά του.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα τριμμένα λαχανικά και προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένα, τα τυριά τριμμένα, την φρυγανιά, λάδι, πιπέρι και το αλεύρι.
Ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα και το στρώνουμε σε ένα ταψί που έχουμε λαδώσει ελαφρά και έχουμε πασπαλίσει με φρυγανιά.
Αλείφουμε την πίτα με λίγο λάδι.Ψήνουμε για 45 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς.