Υλικά
•1 κιλό κοτόπουλο
•4 - 5 κρεμμύδια ξερά
•3 αβγά
•200 γρ. βρασμένο καλαμπόκι
•1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
•1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ ή τραχανά γλυκό
•500 γρ. τυριά τριμμένα (γλυκά)
•αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•2 σπιτικά φύλλα γιαουρτιού ή 2 φύλλα του εμπορίου (χωριάτικο ή κουρού)
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Βάζω στην κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι και μόλις πάρει βράση βάζω το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια κομμένα στα 4.
Τα αφήνω να βράσουν μαζί.
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το βγάζω με τρυπητή κουτάλα και το αφήνω να κρυώσει.
Βάζω σε μια λεκάνη το καλαμπόκι, το ρύζι (βρασμένο) ή τον τραχανά, το κοτόπουλο, το οποίο έχω κόψει με τα χέρια μου, και τα κρεμμύδια (λιωμένα).
Προσθέτω τα τυριά, τα 3 αβγά, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την πιπεριά.
Τα ανακατεύω να ενωθούν όλα μαζί.
Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω το ένα φύλλο.
Από πάνω στρώνω τη γέμιση και σκεπάζω με το άλλο φύλλο. Κόβω την πίτα όπως θέλω, την τρυπάω με ένα πιρούνι και απλώνω στην επιφάνειά της με ένα πινέλο λίγο λάδι.
Βάζω την πίτα στον φούρνο να ψηθεί γύρω στα 40 - 45 λεπτά.