Υλικά
• 1 πακέτο σπανάκι μπέιμπι
• ½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
• 1 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες
• τη σάρκα από ένα πορτοκάλι, χοντροκομμένη
• 150 γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μακρόστενα κομμάτια
• 50 γρ. Καβουρδισμένο κουκουνάρι
• 2 - 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• αλάτι, πιπέρι
• ξύσμα λάιμ
Για το λαδολέμονο
• 1 ποτήρι λάδι
• ½ ποτήρι χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού (μισό μισό)
• αλάτι, πιπέρι
• 1 κουτ. σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζω όλα τα υλικά.
Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύω όλα να ενωθούν μεταξύ τους.
Βάζω σε ένα σέικερ όλα τα υλικά για το λαδολέμονο, τα χτυπάω μαζί και περιχύνω τη σαλάτα.
Σερβίρω τη σαλάτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Είναι μια δροσερή και φίνα σαλάτα.