Υλικά
•1 μαρούλι
•1 λόλα πράσινη και 1 λόλα κόκκινη
•3 - 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
•1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
•1 αβοκάντο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
•3 - 4 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
•100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
•100 γρ. Σπόρους από ρόδι
•½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
•αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•200 γρ. φέτα τριμμένη
•1 ποτήρι λάδι
•½ ποτήρι χυμό λεμονιού και μηλόξιδο (μισό μισό)
Εκτέλεση
Πλένω προσεκτικά τα μαρούλια, τα κόβω με τα χέρια μου και τα αφήνω να στραγγίσουν καλά.
Βάζω σε μια σαλατιέρα τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, τα ραπανάκια, τα φιστίκια, τα ρόδια και τον δυόσμο και τα ανακατεύω.
Σε ένα σέικερ χτυπάω πολύ καλά το λάδι, το ξίδι, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι, περιχύνω τη σαλάτα και τη σερβίρω αμέσως, σκορπίζοντας στην επιφάνειά της την τριμμένη φέτα.