Υλικά
•500 γρ. σπαγγέτι
•100 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα
•50 γρ. κάππαρη
•300 γρ. κοπανιστή
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•ξύσμα από 1 λεμόνι
•100 γρ. άγρια ρόκα μπέιμπι
•2 κουταλιές λάδι
Εκτέλεση
Βράζω τα σπαγγέτι, τα σουρώνω και τα ανακατεύω με 2 κουταλιές λάδι.
Τα μεταφέρω σε μια λεκάνη και προσθέτω τα καρύδια, την κάππαρη, την κοπανιστή και τη ρόκα.
Ανακατεύω όλα αυτά να ενωθούν μεταξύ τους.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φύλλα ρόκας και το ξύσμα λεμονιού.