Υλικά
• 1 λάχανο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
• 1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
• 1 καρότο τριμμένο
• ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
• 1 φλιτζανάκι γλυκό τραχανά ή πεπονάκι (βρασμένα)
• 1 ποτηράκι λάδι
• 500 γρ. φέτα τριμμένη
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 2 πράσα ψιλοκομμένα
• 1 κουταλιά πελτέ
• 2 σπιτικά φύλλα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Τσιγαρίζω στο λάδι για 3 - 4 λεπτά το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το λάχανο, τον άνηθο, τον πελτέ και το πεπονάκι, μαζί με το πιπέρι.
Σβήνω τη φωτιά και αφήνω να κρυώσει λίγο.
Προσθέτω μετά τη φέτα και ανακατεύω να ενωθούν όλα τα υλικά.
Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω το ένα φύλλο. Στρώνω τη γέμιση και σκεπάζω με το άλλο φύλλο.
Λαδώνω την επιφάνεια της πίτας, την κόβω και βάζω το ταψί στον φούρνο για 35-40 λεπτά περίπου.
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Τσιγαρίζω στο λάδι για 3 - 4 λεπτά το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το λάχανο, τον άνηθο, τον πελτέ και το πεπονάκι, μαζί με το πιπέρι.
Σβήνω τη φωτιά και αφήνω να κρυώσει λίγο.
Προσθέτω μετά τη φέτα και ανακατεύω να ενωθούν όλα τα υλικά.
Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω το ένα φύλλο. Στρώνω τη γέμιση και σκεπάζω με το άλλο φύλλο.
Λαδώνω την επιφάνεια της πίτας, την κόβω και βάζω το ταψί στον φούρνο για 35-40 λεπτά περίπου.