Υλικά
• 9 πιπεριές (κόκκινες, πράσινες, κίτρινες)
• 50 γρ. ρεγκάτο σε κύβους
• 50 γρ. γκούντα σε κύβους
• 50 γρ. γραβιέρα σε κύβους
• 50 γρ. κασέρι σε κύβους
• 50 γρ. φέτα σε κύβους
• 50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
• 50 γρ. κεφαλοτύρι σε κύβους
• 50 γρ. πεκορίνο σε κύβους
• 2 αβγά
• δυόσμο ψιλοκομμένο
• πιπέρι, λίγη πάπρικα
• 1 δόση μπεσαμέλ με σιμιγδάλι
• λάδι για να τηγανίσω τις πιπεριές
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 200°C.
Πλένω τις πιπεριές, κόβω το καπάκι τους και αδειάζω τους σπόρους.
Ετοιμάζω την μπεσαμέλ με το σιμιγδάλι και σβήνω τη φωτιά.
Προσθέτω στην μπεσαμέλ όλα τα τυριά (εκτός από τη μοτσαρέλα), τα δύο αβγά, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τηγανίζω για 2 - 3 λεπτά τις πιπεριές.
Τις βγάζω από το τηγάνι, τις χαράζω σε 2 - 3 μέρη και τις γεμίζω με το μίγμα των τυριών.
Πάνω από κάθε πιπεριά βάζω λίγη μοτσαρέλα και λίγη πάπρικα.
Μεταφέρω τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις ψήνω στον φούρνο γύρω στα 15 - 20 λεπτά.