Υλικά
• 1.200 - 1.300 γρ. κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο
• 1 κιλό κρεμμυδάκια ολόκληρα
• 1 κιλό ντοματάκια ολόκληρα
• 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
• 300 γρ. φέτα χοντροκομμένη
• ½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
• ½ ποτηράκι του κρασιού ξίδι
• αλάτι, πιπέρι
• 1 κ.γλ. πιπέρι κόκκινο καυτερό
• 200 γρ. ελιές Καλαμών
• λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβω το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες, ξεκοκαλισμένο.
Βάζω λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί λίγο προσθέτω το κοτόπουλο, το οποίο έχω αλευρώσει.
Μόλις το τηγανίσω όλο, προσθέτω στην ίδια κατσαρόλα το κρασί και το ξίδι.
Βάζω αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμυδάκια ολόκληρα, καυτερό πιπέρι και δύο ποτήρια νερό.
Αφήνω το φαγητό να βράσει και να πιει σχεδόν όλο το ζουμί του.
Προσθέτω τα ντοματίνια, τη φέτα και τις ελιές.
Αφήνω το φαγητό γύρω στα 10 λεπτά και σβήνω τη φωτιά.
Τρώγεται ζεστό.