Υλικά
•1 πακέτο λαζάνια πράσινα
•700 γρ. τυριά τριμμένα (κασέρι, γραβιέρα, φέτα)
•10 φέτες ζαμπόν καπνιστό σε μακρόστενα κομμάτια
•2 πιπεριές σε ροδέλες (κόκκινη Φλωρίνης και πράσινη)
•1 κουτί κρέμα γάλακτος
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πάπρικα καπνιστή
•λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170°C.
Βράζω τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό για 4 λεπτά λιγότερο απ’ ό,τι γράφει η συσκευασία τους (γιατί θα βράσουν και στον φούρνο).
Τα σουρώνω και τα βάζω σε μια λεκάνη.
Τρίβω όλα τα τυριά και τα ανακατεύω με τα λαζάνια, τις πιπεριές, το ζαμπόν, την κρέμα γάλακτος, την πάπρικα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βουτυρώνω ένα ταψί και μεταφέρω εκεί όλα τα υλικά. Ψήνω στον φούρνο για 20 - 25 λεπτά.