Υλικά
•1.400 - 1.600 γρ. κοτόπουλο σε μερίδες
•500 γρ. μανιτάρια
•1 ποτηράκι λάδι
•1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι, λεμόνι & μανταρίνι
•1 ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
•ξύσμα από 1 πορτοκάλι
•αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβω το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες και το καψαλίζω.
Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω το κοτόπουλο για 4 - 5 λεπτά.
Το σβήνω με τον χυμό φρούτων, προσθέτω αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα και νερό και το αφήνω να βράσει.
Μόλις είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτω τα μανιτάρια, τα οποία έχω κόψει σε μικρά κομμάτια.
Όταν μείνει με πολύ λίγο ζουμί, προσθέτω και την κρέμα γάλακτος και την αφήνω να δέσει, ανακινώντας κάθε τόσο την κατσαρόλα.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.