Υλικά
• 6 πατάτες μέτριες σε κύβους
• λάδι για τηγάνισμα
• 1/2 φλυτζ. τσαγιού μουστάρδα
• χυμό από ένα λεμόνι
• λίγη ρίγανη
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες και αδειάζουμε το λάδι από το τηγάνι αφήνοντας λίγο ίσα ίσα για τσιγάρισμα.
Σε μία κούπα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Βάζουμε τις πατάτες ξανά στην κατσαρόλα με το λάδι για τσιγάρισμα και εφόσον αρχίσουν οι πατάτες να τσιγαρίζονται ρίχνουμε το μείγμα.
Κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού η σάλτσα και είναι έτοιμες.