Υλικά
1 συσκευασία στήθος κοτόπουλου σε λωρίδες
1 φλιτζ. μαγιονέζα
¾ φλιτζ. σάλτσα τεριγιάκι
λίγο αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τη μαγιονέζα και τη σάλτσα τεριγιάκι.
Σκεπάζουμε με μεβράνη και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για ½ ώρα στο ψυγείο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Μεταφέρουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα του σε ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και το ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
Προσοχή! Έχουμε τον νου μας να μην ξεραθεί το κοτόπουλο! Δεν χρειάζεται πάνω από ½ ώρα, ανάλογα με το πόσο χοντρές είναι οι λωρίδες.
Tip
Γίνεται και με φιλέτο από μπούτι. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη σος τεριγιάκι με σόγια σος ή μίγμα από μπαλσάμικο και πετιμέζι ή μίγμα από μουστάρδα και μέλι.