Υλικά
3 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
4 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. φέτα
2 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κ.γλ. ζάχαρη
ρίγανη (ή φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό ή δυόσμο)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο πολυμιξεράκι τη φέτα, την ντομάτα, τη ζάχαρη και το σκόρδο.
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε γυρίζοντάς το από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί στο εσωτερικό του, χωρίς όμως να χάσει τους χυμούς του.
Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε πάνω του τη σάλτσα μαζί με τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 2', μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει σαν κρέμα.
Ταιριάζει με λευκό ρύζι, με οποιοδήποτε ζυμαρικό ή με τηγανητές πατάτες, αλλά είναι πεντανόστιμο και σκέτο, μαζί με ζεστό φρέσκο ψωμάκι.