Υλικά
6 μικρές ώριμες ντομάτες
1 κ.σ. μουστάρδα
3 φλιτζ. τριμμένα κίτρινα τυριά (ρεγκάτο με γκούντα ή ένταμ ή μοτσαρέλα)
2 θηλιές χωριάτικο λουκάνικο ψιλοκομμένο σε καρεδάκια
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
½ ποτηράκι λευκό κρασί
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Κουφώνουμε τις ντομάτες (κρατάμε το εσωτερικό τους για μια σάλτσα ντομάτας).
Τις βάζουμε σε ταψάκι και τις αλατίζουμε διακριτικά μέσα έξω.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το λουκάνικο ανακατεύοντας μέχρι να ψηθεί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το λουκάνικο, τη μουστάρδα, τον δυόσμο και το κρασί.
Γεμίζουμε με το μίγμα τις ντομάτες, τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό στο ταψί και τις ψήνουμε για 30', μέχρι να λιώσουν τα τυριά.