Υλικά
•1 κιλό καρότα τριμμένα
•4 ξινόμηλα τριμμένα
•1 φλιτζάνι αμύγδαλα καβουρδισμένα
•1 φλιτζάνι κουκουνάρια καβουρδισμένα
•2 κουτ. σούπας λάδι
•1 κουτ. Σούπας μουστάρδα
•1 φλιτζάνι μαγιονέζα
•αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•λίγο παπαρουνόσπορο, θυμάρι
Εκτέλεση
Τρίβω τα καρότα και τα μήλα και τα αφήνω να στραγγίξουν.
Ασπρίζω, χοντροκόβω και καβουρδίζω τα αμύγδαλα και τα ανακατεύω πολύ καλά με τα κουκουνάρια, τα μήλα, τα καρότα, το λάδι, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι.
Τα βάζω σε μια σαλατιέρα, τα σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο.
Όταν πρόκειται να σερβίρω τη σαλάτα, πασπαλίζω με παπαρουνόσπορο, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο φρέσκο θυμάρι.