•2 κούπες ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους ή ένα κονκασέ
•1 κουταλάκι κανέλα
•αλάτι
•πιπέρι
•2 κύβους λαχανικών
•3/4-1 κούπα ελαιόλαδο
•λίγο δυόσμο ξερό
•λίγο μπαχάρι
•1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί βάζουμε 2 1/2 κούπες νερό και όλα τα υλικά μας εκτός από το κριθαράκι.
Αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει στο φούρνο για μισή ώρα περίπου και τότε προσθέτουμε το κριθαράκι και μαγειρεύουμε για περίπου 1/2 ώρα μέχρι να γίνει.
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.