Υλικά
• 1 κιλό καρότα καλά καθαρισμένα
• χυμός από 1 πορτοκάλι και 1 κουταλάκι από το ξύσμα του
• χυμός από ένα λεμόνι
• 1 φλιτζανάκι λάδι
• κύμινο
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα καρότα να βράσουν για 10 λεπτά.
Τα σουρώνουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα καρότα.
Σβήνουμε με τους χυμούς και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει.
Προσθέτουμε το ξύσμα, το κύμινο και αλατοπίπερο.
Τη σερβίρουμε χλιαρή.