Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια
4 πράσα σε ροδέλες
1 κ.σ. βούτυρο αγελάδος
1 ποτηράκι λευκό κρασί
100 γρ. καρυδόψιχα τριμμένη
60 γρ. γκοργκοντζόλα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αβγά
1 ποτήρι γάλα
1 φλιτζ. κασέρι τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα πράσα ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ροδίσουν.
Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί, να απορροφηθούν τα υγρά και να μαλακώσουν τα πράσα.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα, ανοίγοντάς την όσο γίνεται με τα χέρια μας, να σκεπάσει καλά και τα τοιχώματα.
Σκορπίζουμε πάνω στη σφολιάτα το κατσικίσιο τυρί, την γκοργκοντζόλα, την καρυδόψιχα, τον μαϊντανό και τα πράσα.
Φέρνουμε απλωτά και ακανόνιστα προς τα μέσα τη σφολιάτα που περισσεύει.
Χτυπάμε σε μπολ το γάλα με τα αβγά και τα ¾ από το κασέρι και περιχύνουμε ομοιόμορφα το ταψί μας.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε για 45' περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.