Υλικά
250 γρ. ανθότυρο σπασμένο με το πιρούνι
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
500 γρ. σέσκουλα
200 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση ή σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κ.γλ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. βούτυρο αγελάδος
4 αβγά
1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε άφθονο αλατισμένο νερό ζεματάμε τα σέσκουλα.
Τα στραγγίζουμε, τα στύβουμε, τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και το σκόρδο σε μια μεγάλη λεκάνη.
Χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και το μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε με τα χόρτα, το ανθότυρο και τη μισή παρμεζάνα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε λαδωμένο μέτριο πυρίμαχο ταψί.
Σκορπάμε στην επιφάνεια τα ντοματίνια, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω, πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και ρίχνουμε μπόλικο πιπέρι.
Ψήνουμε για 35'-40' ή μέχρι να στερεοποιηθεί το σουφλέ και να ροδίσει η κρούστα του.