Υλικά
1 κοτόπουλο φιλέτο
2 σέλινα
1/2 φλιτζ. του τσαγιού κρέµα γάλακτος
χυµό 1 λεµονιού
ρύζι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουµε µικρά κοµµάτια το φιλέτο.
Τσιγαρίζουµε το κοτόπουλο και βάζουµε το σέλινο κοµµένο.
Αφήνουµε λίγο και µετά ρίχνουµε την κρέµα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι.
Στο τέλος σβήνουµε µε χυµό λεµονιού.
Βράζουµε το ρύζι όπως µας αρέσει και το σερβίρουµε µαζί µε το κοτόπουλο.