Υλικά
1 πακέτο φύλλο έτοιµο τάρτας
500 γραµµ. κοτόπουλο φιλέτο
πιπεριές (κόκκινη-κίτρινη-πορτοκαλί)
1 ντοµάτα µεγάλη κοµµένη σε κύβους
1 πακέτο κρέµα γάλακτος
λίγη µουστάρδα
λίγο άνηθο και λίγο θυµάρι
αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη για την ντοµάτα
λίγο κρασί λευκό
100 γραµµ. παρµεζάνα, 100 γραµµ. κεφαλοτύρι, 50 γραµµ. γκούντα
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε µικρά κοµµατάκια και το ρίχνουµε στην κατσαρόλα µε λίγο λάδι για τηγάνισµα.
Ψιλοκόβουµε τις πιπεριές και τις ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον άνηθο, το θυµάρι, το αλάτι και το πιπέρι για να πάρει το κοτόπουλο άρωµα.
Προσθέτουµε και τη µουστάρδα και µετά από λίγο και το κρασί.
Βάζουµε τη ντοµάτα και λίγη ζάχαρη.
Περιµένουµε µέχρι το κοτόπουλο να µαγειρευτεί, και στο τέλος το σβήνουµε µε κρέµα γάλακτος. Βάζουµε το φύλλο στον πάτο ενός πιρέξ (αφού πρώτα βάλουµε ελάχιστο ελαιόλαδο για να µην κολλήσει) και τρυπάµε το φύλλο µε ένα πιρούνι.
Αφού κρυώσει λίγο το κοτόπουλο το βάζουµε στο πιρέξ και προσθέτουµε από πάνω τα τυριά.
Σε προθερµασµένο φούρνο, βάζουµε την τάρτα για να ψηθεί περίπου 30 λεπτά στους 190ο C.