Υλικά
300 γραµµ. κατσικίσιο µαλακό τυρί
1 κουταλιά γάλα
1 σκελίδα σκόρδο τριµµένο
1/3 κούπας ψιλοκοµµένο φρέσκο κρεµµυδάκι
3 κουταλιές ψιλοκοµµένο δυόσµο
1 κουταλάκι ρίγανη
1/2 κουταλάκι µαύρο χοντροτριµµένο πιπέρι
1 κουταλάκι αλάτι
1/3 κούπας ψιλοκοµµένες µαύρες ελιές ή 1/3 κούπας πάστα ελιάς
4 λιαστές ντοµάτες σε κοµµατάκια
8 φιλέτα στήθος από κοτόπουλο, χωρίς κόκαλα και πέτσα
1/4 κούπας λάδι
1/2 κούπας λευκό ξηρό κρασί
Εκτέλεση
Σ’ ένα µπολ ανακατέψτε το τυρί, το γάλα, το σκόρδο, το κρεµµύδι, το δυόσµο, τη ρίγανη, το πιπέρι, το αλάτι και τις ελιές να γίνουν µίγµα.
Aνοίξτε τα στήθη κοτόπουλου στα δύο µ’ ένα κοφτερό µαχαίρι και γεµίστε τα µε το µίγµα και στερεώστε τα µε µια οδοντογλυφίδα.
Aν χρησιµοποιήσετε πάστα ελιάς, αλείψτε µε την πάστα τις "τσεπούλες" που σχηµατίστηκαν στα στήθη του κοτόπουλου και κατόπιν γεµίστε τις µε το µίγµα του τυριού.
Zεστάνετε το λάδι σ’ ένα τηγάνι και σοτάρετε σ’ αυτό τα κοτόπουλα καλά κι από τις δύο πλευρές.
Περιχύστε τα µε το κρασί και σιγοβράστε τα, ώσπου να µείνουν µε ελάχιστο ζουµί.
Σερβίρετέ τα ζεστά µε ψητά λαχανικά και φρέσκια σαλάτα.