Υλικά
1-2 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένα
2-3 σκ. σκόρδο
2-3 φιλέτα κοτόπουλο κοµµατάκια
λάδι
αρκετή ρίγανη
µουστάρδα
πιπεριά κόκκινη, πράσινη, πορτοκαλί κοµµατάκια
µαϊντανό ψιλοκοµµένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεµµύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο µέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουµε µουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη, νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο.
Κλείνουµε την κατσαρόλα χαµηλώνοντας τη φωτιά.
Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαµηλώνουµε αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από την αρχή του βρασίµατος) τη χαµηλώνουµε ακόµα περισσότερο και το αφήνουµε για ένα τέταρτο ακόµα.
Ουσιαστικά, σιγοψήνεται (σε µεσαία ως χαµηλή φωτιά).