Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο
γλυκάνισο
1 ξερό κρεµµύδι
1 µαραθόριζα ψιλοκοµµένη
χυµός από 1 λεµόνι
άνηθος
ξύσµα λεµονιού
αλάτι-πιπέρι
200 γραµµ. κρέµα γάλακτος
ζωµός κοτόπουλου
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε µε αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισο το κοτόπουλο που έχουµε κόψει σε λωρίδες.
Αλευρώνουµε το κοτόπουλο. Σοτάρουµε το κοτόπουλο ελαφρά.
Σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουµε το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι και τη µαραθόριζα και τη προσθέτουµε στο κοτόπουλο.
Σιγοβράζουµε µε λίγο νερό ή ζωµό κοτόπουλου.
Προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού.
Όταν είναι έτοιµο προσθέτουµε την κρέµα γάλακτος και σιγοβράζουµε µέχρι να δέσει.