Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου φιλεταρισµένα
2 κουτ. της σούπας λάδι
2 κουτ. της σούπας µείγµα για σαλάτες (µαϊντανό ψιλοκοµµένο, σκόρδο ψιλοκοµµένο, κρεµµύδι ψιλοκοµµένο)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα µπολ βάζουµε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουµε µία µαρινάδα.
Αλείφουµε το κοτόπουλο µε τη µαρινάδα και το αφήνουµε στο µπολ περίπου 30 λεπτά για να απορροφήσει τα αρώµατα απ’ τα υλικά.
Ζεσταίνουµε ένα µεγάλο τηγάνι µε αντικολλητικό πάτο, βάζουµε µέσα το κοτόπουλο, χαµηλώνουµε τη φωτιά και το σκεπάζουµε.
Το γυρνάµε πού και πού κι απ’ τις δύο πλευρές για να ψηθεί και να πάρει χρώµα.
Όταν ψηθεί, το σερβίρουµε µε µπόλικο λεµόνι.