Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι
µοσχοκάρυδο
µαγιονέζα
κέτσαπ
4 κουτ. γλυκού λικέρ της αρεσκείας µας
Εκτέλεση
Βράζουμε ένα στήθος κοτόπουλου σε λίγο αλατισµένο νερό για περίπου 20 λεπτά.
Το βγάζουµε και το αφήνουµε να κρυώσει λίγο.
Με τα χέρια µας το χωρίζουµε κατά µήκος των ινών στα πιο µικρά κοµµάτια που µπορούµε.
Βάζουµε αλάτι, πιπέρι, µοσχοκάρυδο και ανακατεύουµε πάλι µε τα χέρια, ώστε να πάνε παντού. Σε ένα µπολ βάζουµε µαγιονέζα και κέτσαπ.
Προσθέτουµε το λικέρ και ανακατεύουµε, ώσπου να γίνει ένα σώµα.
Τότε το αδειάζουµε σε ένα βαθύ µπολ, όπου έχουµε βάλει το ψιλοκοµµένο κοτόπουλο και ανακατεύουµε για να γίνει και αυτό οµοιόµορφο υλικό.