Υλικά
1 κιλό αρακάς
1 σακούλα αγκινάρες κατεψυγµένες
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
1 κονσέρβα ντοµάτα
2 κουταλιές της σούπας πελτέ
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 µατσάκι άνηθο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι.
Ρίχνουµε την ντοµάτα, τον πελτέ και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνουµε να πάρει βράση.
Ρίχνουµε τον αρακά, τις αγκινάρες και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουµε.
Χαµηλώνουµε τη φωτιά και αφήνουµε να σιγοβράσει µέχρι να µείνουν µε τη σάλτσα τους.