![ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΔΙ](https://tasty.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x433/cu608x405/2,14,608,356/pad/both/e1/e1699e387f10485dbe08d445843bcd82.jpg?a.sharpen=1&a.radiusunits=1000&quality=90&404=default&v=2)
Υλικά
5 φρέσκες ντοµάτες
1 κλωνάρι σέλινο
1 καρότο κοµµένο σε ροδέλλες
1 κρεµµύδι µεγάλο ψιλοκοµµένο
3 σκελίδες σκόρδο
8 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1 φλυτζάνι αστράκι ή ψιλό ζυµαρικό
3/4 φλυτζανιού λάδι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουµε τις ντοµάτες και τις κόβουµε µικρά κοµµάτια.
Βάζουµε το νερό, τις ντοµάτες και τα λαχανικά να βράσουν για 20-30 λεπτά.
Ρίχνουµε το ζυµαρικό, ανακατεύουµε, προσθέτουµε το λάδι,το αλάτι και το πιπέρι και χαµηλώνουµε τη φωτιά και αφήνουµε να σιγοβράσει για µισή ώρα περίπου.
Σερβίρουµε ζεστή.