Υλικά
80 γρ. κρεµµύδι, κοµµένο σε φέτες
200 γρ. καρότα, κοµµένα σε ροδέλες
1/2 κιλό πατάτες, ξεφλουδισµένες και κοµµένες σε κύβους
2 κοτσάνια ψιλοκοµµένο σέλινο
150 γρ. κολοκύθια, κοµµένα σε κύβους
λίγο αλάτι
λίγο τριµµένο µαύρο πιπέρι
λίγο ρύζι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκοµµένος φρέσκος µαϊντανός
1 κύβος ζωµός λαχανικών
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε µεγάλη κατσαρόλα µε µπόλικο νερό το κρεµµύδι, τα καρότα, τις πατάτες, το σέλινο, τα κολοκυθάκια, το αλάτι, το πιπέρι, το µαϊντανό και τον κύβο λαχανικών.
Αφήνουµε το φαγητό να βράσει για δεκαπέντε περίπου λεπτά και χαµηλώνουµε τη φωτιά, αφήνοντάς το σκεπασµένο µία ώρα περίπου.
Σερβίρουµε ζεστή.