Υλικά
1 ώριµη ντοµάτα ξεφλουδισµένη
1 πράσινη πιπεριά
1 κοµµάτι φέτα
2-3 φέτες γκούντα (προαιρετικά)
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε σε µικρά κοµµατάκια (κυβάκια) την ξεφλουδισµένη ντοµάτα.
Για να ξεφλουδίσουµε εύκολα ντοµάτες τις βουτάµε για 1 λεπτό σε βραστό νερό. Μετά από αυτό η φλούδα βγαίνει σχεδόν µόνη της ευκολότατα).
Κόβουµε και τη φέτα σε µικρά κοµµατάκια και την πιπεριά σε µικρά ροδελάκια.
Προαιρετικά µπορούµε να προσθέσουµε ό,τι άλλο µαλακό τυρί θέλουµε αν και ακόµη και µε σκέτη φέτα γίνεται θαυµάσιο.
Ανακατεύουµε µαζί όλα τα υλικά και τα βάζουµε σε ένα µικρό πήλινο (όπως αυτά που τοποθετείται το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι), ή σε οποιοδήποτε µικρό πυρίµαχο σκεύος.
Ρίχνουµε το ελαιόλαδο (να πάει παντού) και πασπαλίζουµε µε τη ρίγανη.
Ψήνουµε στους 200 βαθµούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου.