Υλικά
4 κολοκυθάκια, καθαρισµένα και ψιλοκοµµένα σε χοντρό τρίφτη
6 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκοµµένα
1 φλιτζάνι τριµµένη φέτα
6 αυγά
1/2 φλιτζάνι και 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
µια κουταλιά σούπας ψιλοκοµµένο µαϊντανό
δύο κουταλιές της σούπας ψιλοκοµµένο άνηθο
λίγο τριµµένο, ξερό δυόσµο
αλάτι, πιπέρι και λάδι για τηγάνισµα
Εκτέλεση
Στίβουµε τα τριµµένα κολοκύθια για φύγει το νερό.
Τα βάζουµε σε ένα µπολ και προσθέτουµε τα κρεµµύδια, τη φέτα, το αλεύρι, τα µυρωδικά, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι.
Καίµε το λάδι στο τηγάνι και µε ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουµε το µίγµα και φτιάχνουµε τις τηγανήτες.
Το µυστικό για να µην γίνουν νερουλές είναι να ανακατεύουµε το µίγµα πριν ρίξουµε κάθε τηγανίτα στο τηγάνι.
Μετά το τηγάνισµα βάζουµε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν.