Υλικά
1 κιλό πατάτες
4-5 κρεµµύδια µέτρια
1 φλυτζάνι ντοµάτα τριµµένη
1 χούφτα γαλέτα
µαϊντανό
δυόσµο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουµε τις πατάτες σε φέτες και τις τηγανίζουµε χωρίς να ξανθίνουν.
Κόβουµε τα κρεµµύδια και τα τσαιγαρίζουµε µε λάδι, ρίχνουµε την ντοµάτα, αλάτι, πιπέρι, δυόσµο ψιλοκοµµένο, αφήνουµε να βράσουν 15 λεπτά και ρίχνουµε τη γαλέτα.
Σ’ ένα πυρέξ στρώνουµε τις πατάτες, µετά βάζουµε την σάλτσα, πατάτες, σάλτσα, και πάλι πατάτες.
Ανακατεύουµε λίγη ντοµάτα µε λάδι και µαϊντανό ψιλοκοµµένο και την αδειάζουµε στην επιφάνεια του µουσακά πασπαλίζοντας µε γαλέτα και ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.